
Opleiding - Volwassenen
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1 jaar
Ben jij al werkzaam als banketbakker en wil je de top bereiken? Met de deeltijdopleiding Patissier word je nóg beter in jouw vakgebied!
Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen toepassen in je werk. Je krijgt masterclasses van leermeesters uit de top van het vakgebied. Ook heb je de mogelijkheid om zelf leermeester te worden. Met dit diploma kun je onder meer aan de slag in de banketbakkersbranche en hotels met een eigen patisserie.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Bijzonder banket, ijs en chocolade maken
- Werken met de nieuwste technieken en gereedschappen
- Showstukken maken
- Suikertrekken (suikerkunst)
- Lesgeven (dit kun je kiezen als aanvulling op je lespakket)
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Je behaalt in 1 jaar al een mbo niveau 4-diploma!
- Door de combinatie van leren en werken boek je snel resultaat.
- Met het onderdeel praktijkopleider leiden we je op tot leermeester.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Sterklas
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
- Duur1 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Patissier, 25797