
Opleiding - Volwassenen
Sterklas
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Ben jij een zelfstandig werkend kok niveau 3 of leidinggevende niveau 4? En wil je doorgroeien naar de top? Meld je dan nu aan voor de Sterklas!
De Sterklas is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland. Alleen de beste studenten worden toegelaten tot deze opleiding. Meesterkoks en de Stichting Ambachtelijke Meesterkoks helpen je om jouw talent verder te ontwikkelen. Je leert koken op het allerhoogste niveau. Zo kun je straks aan de slag bij de beste restaurants in Nederland en in het buitenland.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Gerechten bereiden op topniveau
- De keukenvoorraad beheren
- De dienstverlening van de keuken verbeteren en vernieuwen
- Inspringen op trends en innovaties
- Leidinggeven
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Met deze topopleiding word je de allerbeste in je vak.
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.
- Haal extra certificaten tijdens je opleiding.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1 jaar
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- StartmomentenAanmelden staat uit
- Duur2 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Gespecialiseerd kok, 25179