Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Sterklas

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar

Ben jij een zelfstandig werkend kok niveau 3 of leidinggevende niveau 4? En wil je doorgroeien naar de top? Meld je dan nu aan voor de Sterklas!

De Sterklas is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland. Alleen de beste studenten worden toegelaten tot deze opleiding. Meesterkoks en de Stichting Ambachtelijke Meesterkoks helpen je om jouw talent verder te ontwikkelen. Je leert koken op het allerhoogste niveau. Zo kun je straks aan de slag bij de beste restaurants in Nederland en in het buitenland.

Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Gerechten bereiden op topniveau
  • De keukenvoorraad beheren
  • De dienstverlening van de keuken verbeteren en vernieuwen
  • Inspringen op trends en innovaties
  • Leidinggeven

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Met deze topopleiding word je de allerbeste in je vak.
  • Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
  • Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
  • Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.
  • Haal extra certificaten tijdens je opleiding.
Twee koks bakken gerechten in restaurantkeuken
Kok werkt enthousiast aan de afwerking van een bord
Kok bereidt vlees op snijplank in professionele keuken
Kok legt laatste hand aan chique voorgerecht

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    1 jaar
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    3 jaar

Aanmelden

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BBL
  • Startmomenten
    Aanmelden staat uit
  • Duur
    2 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Gespecialiseerd kok, 25179