Naar de inhoudNaar de navigatie
Een kok met koksmuts staat in een grote keuken van een restaurant. Hij heeft zijn armen over elkaar geslagen en kijkt glimlachend de camera in.
sector

Horeca, Bakkerij & Facilitair

  • Aantal opleidingen
    25

Is Horeca, Bakkerij & Facilitair iets voor jou?

Gastvrijheid, vakmanschap en service staan centraal in deze sector.

Of je nu droomt van een carrière als chef-kok, patissier, hotelmanager of facilitair expert, met praktijkgerichte opleidingen ontwikkel je de vaardigheden om klanten de beste ervaring te bieden. Dankzij stages en samenwerkingen met toonaangevende bedrijven krijg je een stevige basis voor een veelzijdige en dynamische carrière.

Wil je meer weten over deze sector? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Bakker met ovenhandschoenen plaatst versgebakken broodjes in rek

Opleidingen in deze sector

25 Resulaten

Horeca, Bakkerij & Facilitair

Opleiding - Volwassenen
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    5
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardig­heden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Brood (Basisvaardig­heden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (100% Vegan Basisvaardigheden Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken