
Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Werk jij als professioneel kok of wil je dit graag gaan doen? En lijkt het je leuk om andere koks aan te sturen en te motiveren? Met de flex-opleiding Koken kun jij alle uitdagingen in de keuken aan!
Met deze opleiding studeer je in je eigen tempo. Door de combinatie van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werkplek. Je leert alles over koken en leidinggeven in de horeca. Daarnaast kun je extra certificaten halen om jezelf nog verder te specialiseren. Met je diploma kun je aan de slag bij toprestaurants en -hotels.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Het bereiden van gerechten op hoog niveau
- De keukenvoorraad beheren
- Werkzaamheden in de keuken organiseren
- Medewerkers aansturen
- Het productieproces bewaken
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
- Je krijgt les van ervaren en betrokken docenten.
- Door de combinatie van leren en werken boek je snel resultaat.
- Je kunt mogelijk vrijstelling krijgen en zo sneller je diploma halen.
- Je kunt extra certificaten behalen tijdens de opleiding.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1 jaar
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Sterklas
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur2-3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181