
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Wil jij deel uitmaken van een nieuwe generatie koks? En wil je leren hoe je de lekkerste vegetarische en veganistische gerechten kunt ontwikkelen? Met de deeltijdopleiding Plant-based Chef ben jij klaar voor een duurzame en diervriendelijke toekomst!
In deze opleiding leer je alles over het ontwikkelen en bereiden van vegetarische en veganistische gerechten. Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werk. Met je diploma kun je aan de slag bij specialiteitenrestaurants en de beste horecazaken.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Vegetarische en veganistische gerechten bereiden.
- Fermenteren, inmaken, miso maken en kombucha bereiden.
- De keukenvoorraad beheren.
- De werkzaamheden in de keuken organiseren.
- Het productieproces bewaken.
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Met je werkervaring en diploma’s kun je mogelijk vrijstelling krijgen.
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
- Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.
- Draag bij aan een betere wereld.
- Je kunt extra certificaten halen binnen de opleiding.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1 jaar
Opleiding - Volwassenen
Sterklas
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181