
Opleiding - Jongeren
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur2-3 jaar
Wil jij van koken je beroep maken en andere koks aansturen? In deze flex-opleiding Koken leer je het allebei.
Als kok houd jij je bezig met alles wat in de keuken gebeurt. Je maakt menu’s, bestelt ingrediënten en bereidt gerechten.
Daarnaast organiseer en coördineer je alle werkzaamheden in de keuken. Je maakt planningen en stuurt anderen in de keuken aan. Samen met het team zorg je ervoor dat elk gerecht perfect de keuken verlaat.
Voordeel van deze flex-opleiding is dat de studie wordt aangepast aan jouw leertempo en de kennis en ervaring die je al hebt. Zo kun je sneller je diploma halen.
Meer weten? Klik op ‘Lees meer’.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDonderdag 16 oktober
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDinsdag 25 november
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
26 maart 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp
- datumDonderdag 26 maart
- tijdtussen 16.00 en 19.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumZaterdag 31 januari
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Bereiden van gerechten
- Aanvullende kennis over eten en gastronomie
- Beheren van de keukenvoorraad
- Organiseren van de werkzaamheden in de keuken
- Aansturen van medewerkers
- Financieel management
Waar kun je gaan werken?
- Hotel
- Restaurant
- Vergader- of congrescentrum
- Eetcafé
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- De opleiding wordt aangepast aan jouw leertempo en wat je al weet.
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Deze opleiding is een mooie opstap naar het hbo.
- Met je waardevolle diploma kun je straks veel kanten op.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Jongeren
Boulanger
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Opleiding - Jongeren
Facility Management - On the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement on the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
International Hotelschool Amsterdam / Manager International Hospitality
Toerisme & Hospitality
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Opleiding - Jongeren
Vegan Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur2-3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181