Naar de inhoudNaar de navigatie
sector

Horeca, Bakkerij & Facilitair

  • Aantal opleidingen
    46

Is Horeca, Bakkerij & Facilitair iets voor jou?

Als je in de horeca werkt, doe je je uiterste best om het je gasten naar de zin te maken.

Wil jij je gasten laten genieten van heerlijke gerechten, een drankje en gastvrije sfeer? In de horeca & foodservices ben je gastvrij, toon je vakmanschap, ben je flexibel en stressbestendig. Geen dag is hetzelfde in de wereld van koken, culinaire beleving, food en events.

Wil je meer weten over deze sector? Klik hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Donderdag 16 oktober
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Dinsdag 25 november
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur
open dag
14 maart 2026
Hilversum & Bussum
  • datum
    Zaterdag 14 maart
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur
Student in koksbuis roert in een pan op het fornuis.
Banketbakker spuit deeg uit spuitzak op bakplaat

Opleidingen in deze sector

46 Resulaten

Horeca, Bakkerij & Facilitair

Opleiding - Jongeren
Airport Facility Services
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    1-1,5 jaar
Opleiding - Jongeren
Allround Hospitality Medewerker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Allround Hospitality Medewerker on the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Jongeren
Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    2 jaar