Naar de inhoudNaar de navigatie
Hotelgast wordt professioneel ontvangen aan de receptiebalie door medewerkers
Opleiding - Jongeren

Hotelmanagement on the Job

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar

Leer jij liever in de praktijk dan op school? Dan is de opleiding Hotelmanagement on the Job iets voor jou! Bij deze opleiding volg je geen lessen op school, maar leer je het vak in de leeromgeving van minimaal een driesterrenhotel. Learning on the job noemen we dat!

Je kunt tijdens je opleiding bijvoorbeeld aan de slag bij NH Amsterdam Zuid, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Corendon Amsterdam Schiphol Airport of het Van der Valk Hotel Breukelen.

Na de opleiding kun je doorgroeien naar teamleider of (afdelings)manager. Je kunt ook je eigen zaak beginnen of doorstromen naar het hbo.

Meer weten? Klik op ‘Lees meer’.

Deel deze pagina

Open Dagen

open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Donderdag 16 oktober
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Dinsdag 25 november
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur

Wat leer je?

  • Kennis en inzicht in de horeca
  • Gastvrij en servicegericht werken
  • Leidinggeven en teams aansturen
  • Logistiek en financieel management
  • Algemene vakken als Nederlands en Engels, en als tweede vreemde taal Duits

Waar kun je gaan werken?

  • Hotels
  • Restaurants, cafés en bars
  • Evenementen industrie
  • Commerciële bedrijven
  • Cateringbedrijven
  • Als leidinggevende in de hospitality-branche

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Je leert vanuit de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
  • Tijdens je opleiding doe je al veel werkervaring op.
  • Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
  • Met deze opleiding creëer je goede baankansen.
  • De opleiding is een mooie opstap naar het hbo.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Jongeren
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Manager Events
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Facility Management - On the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Gespecialiseerd Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    4 jaar
Opleiding - Jongeren
Guest Experience Manager
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    1-3 jaar

Aanmelden

omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 60 – 64, Amsterdam
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BOL
  • Startmomenten
    aug. 2025
    jan. 2026
  • Duur
    3 jaar
Locatie
MBO College Hilversum
Arena 301, Hilversum
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BOL
  • Startmomenten
    aug. 2025
  • Duur
    3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Manager/ondernemer horeca, 25184