Naar de inhoudNaar de navigatie
Medewerker bereidt evenement voor in een restaurant
Opleiding - Jongeren

Facility Management - On the Job

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar

Wil jij leiding geven in de facilitaire dienstverlening? En ben jij iemand die liever leert in de praktijk en op de werkvloer dan op school? Dan is de opleiding Facility Management - On the Job echt wat voor jou!

Jij geeft straks leiding aan medewerkers die een ondersteunende functie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die werken bij de catering, receptie of het onderhoud van gebouwen.

Om goed leiding te kunnen geven, moet je het werk van je team ook zelf kunnen doen. Gastvrijheid en servicegerichtheid staan daarbij centraal. Na deze brede opleiding kun je aan de slag bij heel veel verschillende bedrijven in de horeca en de evenementenbranche.

Meer weten over deze opleiding? Klik hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Donderdag 16 oktober
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Dinsdag 25 november
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur
open dag
26 maart 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp
  • datum
    Donderdag 26 maart
  • tijd
    tussen 16.00 en 19.00 uur

Wat leer je?

  • Hospitality
  • Gebouwbeheer
  • Beroepshouding en leidinggeven
  • Logistieke processen
  • Financiële bedrijfsvoering
  • Algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen

Waar kun je gaan werken?

  • Facilitaire organisaties
  • Hospitalitybranche
  • Ziekenhuizen
  • Banken
  • Gemeenten

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Leer alles over leiddinggeven in de hospitalitybranche.
  • Begeleiding van echte vakmensen en professionals.
  • Unieke samenwerking tussen het ROC van Amsterdam en House of Hospitality.
  • Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan het werk.
Student maakt een kop koffie in de horeca.
Twee jonge mannen dekken een tafel. De één schenkt water in een glas, terwijl de ander kopjes op een dienblad plaatst. Op de achtergrond staat een witte piano.
Een jonge vrouw is bezig met het decoreren van een gedekte tafel in een sfeervolle ruimte met grote ramen. Ze plaatst een lint om een vaasje met bloemen.
Jongeman op trap ondersteunt door collega schroeft een bordje vast.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Jongeren
Boulanger
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    1 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Leidinggevende
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement on the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    1 jaar

Aanmelden

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 60 – 64, Amsterdam
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BOL
  • Startmomenten
    aug. 2025
    jan. 2026
  • Duur
    3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Facilitair leidinggevende, 25608