Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Culinary Professional

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    5
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar

Heb je de koksopleiding op mbo-niveau 4 afgerond of heb je gewoon een passie voor koken? Is het jouw wens om je te ontwikkelen in je vakgebied? Dan is de opleiding Culinary Professional iets voor jou.

Studeren op hbo-niveau, maar dan wel op het gebied van koken. Ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn belangrijke onderdelen van deze 2-jarige opleiding. Deze unieke opleiding is een samenwerking van HBO Academy en ROC van Amsterdam | MBO College Centrum.

Meld je aan via de site van HBO Academy.
Bekijk de brochure: Culinary Professional

Wil je weten wat de opleiding inhoudt? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Vernieuwende culinaire ideeën bedenken, ontwikkelen en testen.
  • Culinaire ideeën uitwerken tot rendabele plannen voor je bedrijf.
  • Leidinggeven aan de uitvoering van culinaire plannen en ideeën.
  • Werken met nieuwe voedingsmiddelen, ingrediënten en technieken.
  • Jezelf aansturen en doorlopend ontwikkelen als culinary professional.

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Dit is een unieke hbo-opleiding op het gebied van koken.
  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk gebruiken.
  • Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
  • Je kunt mogelijk vrijstellingen krijgen en zo sneller je diploma halen.
  • Met je waardevolle Associate degree-diploma kun je straks veel kanten op.

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Aanmelden

omschrijving
Locatie
-
-
  • Niveau
    5
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    aug. 2025 (33)
  • Duur
    -