_1920x850_hero_Hero.jpeg?language=nl)
Opleiding - Volwassenen
Workshop Klassieke Taarten (Deel 1)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- Populair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 weken
Ben jij gek op het maken van taarten? Houd jij van het werken met je handen en ben je creatief? Dan is de vijfweekse workshop Klassieke Taarten (Deel 1) echt iets voor jou!
Bij onze cursussen zijn de lesdagen altijd zoveel mogelijk praktijkgericht. Bij de workshop Klassieke Taarten (Deel 1) ga je dus ook direct aan de slag in de banketbakkerij. Tijdens deze workshop kom je alleen op de donderdagavond van 16.30 uur tot 21.30 uur naar onze school.
Het programma duurt vijf weken. Je komt dus in totaal vijf keer naar school (5 uur p/w). Daarbij krijg je in de schoolvakanties geen les.
Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Wat leer je?
- Technieken om op een professionele manier klassieke taarten te maken
- Stapsgewijs het bereidingsproces doorlopen
- Bereidingswijze van grondstof tot eindproduct (kapselbeslag, koud kapselbeslag, crème au beurre, zanddeeg, garneren, decoreren en meer)
Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
- Alles wat je leert kun je meteen in je werk 9of ergens anders) gebruiken.
- De cursus is goed te volgen naast je werk.
- Je krijgt een ROCvA-bewijs van deelname.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardigheden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (100% Vegan Basisvaardigheden Koken)_hero
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- type-
- duur-
Opleiding - Volwassenen
Uitvoerend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Vegan Pastry
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 weken
Opleiding - Volwassenen
Viennoiserie Cursus
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- Populair
- niveau-
- typeCursus
- duur3 dagdelen
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau3
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau-
- Leerweg-
- Startmomentenmei 2026
- Duur5 weken
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Contractopleidingen Vaktechniek, 0