
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau3
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Heb jij een talent voor brood of banket? En wil je nog beter worden in jouw beroep? Met de deeltijdopleiding Zelfstandig Werkend Bakker haal je alles uit dit mooie vak wat erin zit!
In deze opleiding leer je alles over het maken van brood, taart en gebak. Je werkt met de nieuwste baktechnieken en machines. Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werkplek. Met het diploma kun je onder meer aan de slag bij ambachtelijke bakkerijen en hotels met een eigen patisserie.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Zelfstandig diverse bakkerijproducten maken
- Werken met alle ingrediënten die nodig zijn om bakkerijproducten te maken
- Werken met verschillende gereedschappen, apparatuur en machines
- Zorgdragen voor je persoonlijke hygiëne en de bedrijfshygiëne
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- De opleiding is goed te volgen naast je werk.
- Studeer voordeliger met subsidies of financiële regelingen.
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
- Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau3
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau3
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Zelfstandig werkend bakker, 25722