Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Zelfstandig Werkend Bakker

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • type
    Deeltijd
  • duur
    3 jaar

Heb jij een talent voor brood of banket? En wil je nog beter worden in jouw beroep? Met de deeltijdopleiding Zelfstandig Werkend Bakker haal je alles uit dit mooie vak wat erin zit!

In deze opleiding leer je alles over het maken van brood, taart en gebak. Je werkt met de nieuwste baktechnieken en machines. Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werkplek. Met het diploma kun je onder meer aan de slag bij ambachtelijke bakkerijen en hotels met een eigen patisserie.

Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Zelfstandig diverse bakkerijproducten maken
  • Werken met alle ingrediënten die nodig zijn om bakkerijproducten te maken
  • Werken met verschillende gereedschappen, apparatuur en machines
  • Zorgdragen voor je persoonlijke hygiëne en de bedrijfshygiëne

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • De opleiding is goed te volgen naast je werk.
  • Studeer voordeliger met subsidies of financiële regelingen.
  • Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
  • Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
  • Met deze opleiding zet je een mooie stap in je carrière.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2-3 jaar

Aanmelden

omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    3
  • Leerweg
    BBL
  • Startmomenten
    aug. 2025
    jan. 2026
  • Duur
    3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Zelfstandig werkend bakker, 25722