_Hero.jpeg?language=nl)
Opleiding - Volwassenen
Vegan Pastry
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 weken
Ben je klaar om je bakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld? Dan is onze Vegan Pastry Cursus precies wat je zoekt!
Tijdens deze cursus leer je de kunst van het banketbakken zonder dierlijke producten.
Van heerlijke taarten en koekjes tot verfijnde gebakjes: plantaardig bakken is niet alleen lekker, maar ook gezonder, diervriendelijker en beter voor het milieu. Als je wilt weten hoe je traditionele patisserie bereidt met 100% vegan producten, is dit jouw kans!
Deze cursus biedt niet alleen technische bakvaardigheden, maar ook inzicht in de voedingswaarden en ethische keuzes achter vegan bakken. Aan het einde van de cursus kun smaakvolle en ethisch verantwoorde creaties maken. Schrijf je nu in en begin jouw reis naar meesterschap in de wereld van vegan patisserie!
Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Gebak op basis van zanddeeg
- Kruimeldeeg en vruchtenmousse
- Gebak op basis van beslag
- Friandises en receptiegebakjes
- Schuim en macarons
- Chocolade en bonbons
Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
- Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
- De cursus is goed te volgen naast je werk.
- Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
- Met deze cursus specialiseer je je op het gebied van Vegan Pastry.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardigheden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (Gevorderde Vaardigheden Klassiek Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur6 weken
Opleiding - Volwassenen
Koken & Gastvrijheid in de Zorg
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duurvarieert
Opleiding - Volwassenen
Medewerker Facilitaire Dienstverlening (EC-O)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Uitvoerend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Workshop Klassieke Taarten (Deel 1)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- Populair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 weken
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau-
- Leerweg-
- Startmomentendec. 2025
- Duur5 weken
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Contract, 0