Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Vegan Pastry

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 weken

Ben je klaar om je bakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld? Dan is onze Vegan Pastry Cursus precies wat je zoekt!

Tijdens deze cursus leer je de kunst van het banketbakken zonder dierlijke producten.

Van heerlijke taarten en koekjes tot verfijnde gebakjes: plantaardig bakken is niet alleen lekker, maar ook gezonder, diervriendelijker en beter voor het milieu. Als je wilt weten hoe je traditionele patisserie bereidt met 100% vegan producten, is dit jouw kans!

Deze cursus biedt niet alleen technische bakvaardigheden, maar ook inzicht in de voedingswaarden en ethische keuzes achter vegan bakken. Aan het einde van de cursus kun smaakvolle en ethisch verantwoorde creaties maken. Schrijf je nu in en begin jouw reis naar meesterschap in de wereld van vegan patisserie!

Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Gebak op basis van zanddeeg
  • Kruimeldeeg en vruchtenmousse
  • Gebak op basis van beslag
  • Friandises en receptiegebakjes
  • Schuim en macarons
  • Chocolade en bonbons

Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
  • Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
  • De cursus is goed te volgen naast je werk.
  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Met deze cursus specialiseer je je op het gebied van Vegan Pastry.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardig­heden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (Gevorderde Vaardigheden Klassiek Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    6 weken
Opleiding - Volwassenen
Koken & Gastvrijheid in de Zorg
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    varieert
Opleiding - Volwassenen
Medewerker Facilitaire Dienstverlening (EC-O)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Uitvoerend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Workshop Klassieke Taarten (Deel 1)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • Populair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 weken

Aanmelden

omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    dec. 2025
  • Duur
    5 weken
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Contract, 0