Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Koken & Gastvrijheid in de Zorg

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    varieert

Hoe stelt u met uw medewerkers een smakelijk en verantwoord menu samen? Welke kooktechnieken kunnen het beste gebruikt worden bij het koken voor een kleine groep? Hoe kunnen uw medewerkers een maaltijd onderscheidend serveren en presenteren?

Op deze en tal van andere vragen krijgt u antwoord tijdens de professionele scholing door het ROC van Amsterdam. Wij bieden u onderwijs en trainingen op maat, afgestemd op uw behoeften en wensen in uw zorginstelling.

Wilt u weten welke trainingen we aanbieden? Klik hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Wat leer je?

  • Menuleer en voedingsleer.
  • Gerechten bereiden en presenteren.
  • Gastvrijheid en ambiance creëren.
  • Smaakcombinaties toepassen en dieetwensen herkennen.
  • Kooktechnieken voor kleine groepen.

Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
  • Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
  • De cursus is goed te volgen naast je werk.
  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Je krijgt een waardevol certificaat.
Studenten kneden deeg in keuken
Student in kokstenue snijdt prei in keuken
Kok serveert salade in keuken
Close-up van buffetbar met onder meer pasta penne

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    5
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (100% Vegan Basisvaardigheden Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Medewerker Facilitaire Dienstverlening (EC-O)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar

Aanmelden

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    sep. 2025
  • Duur
    varieert