Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Koken & Gastvrijheid in de Zorg

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    varieert

Hoe stelt u met uw medewerkers een smakelijk en verantwoord menu samen? Welke kooktechnieken kunnen het beste gebruikt worden bij het koken voor een kleine groep? Hoe kunnen uw medewerkers een maaltijd onderscheidend serveren en presenteren?

Op deze en tal van andere vragen krijgt u antwoord tijdens de professionele scholing door het ROC van Amsterdam. Wij bieden u onderwijs en trainingen op maat, afgestemd op uw behoeften en wensen in uw zorginstelling.

Wilt u weten welke trainingen we aanbieden? Klik hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.

Wat leer je?

  • Menuleer en voedingsleer.
  • Gerechten bereiden en presenteren.
  • Gastvrijheid en ambiance creëren.
  • Smaakcombinaties toepassen en dieetwensen herkennen.
  • Kooktechnieken voor kleine groepen.

Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
  • Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
  • De cursus is goed te volgen naast je werk.
  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Je krijgt een waardevol certificaat.

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    5
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardig­heden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Truffels
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    -
  • duur
    -
Opleiding - Volwassenen
Masterclass Kerststollen
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    1 dagdeel
Opleiding - Volwassenen
Workshop Klassieke Taarten (Deel 1)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • Populair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 weken
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • type
    Deeltijd
  • duur
    3 jaar

Aanmelden

omschrijving
Locatie
-
-
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    aug. 2025 (33)
  • Duur
    varieert