Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Cursus Koken (Gevorderde Vaardigheden Klassiek Koken)

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    6 weken

Wil je je nog verder verdiepen in het klassiek koken? Ben je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Kookcursus (Gevorderde Vaardigheden Klassiek Koken) de perfecte volgende stap voor jou!

Deze cursus is speciaal ontworpen voor volwassenen die hun kooktechnieken verder willen verfijnen en uitbreiden. Klaar om je gastronomische reis te vervolgen? Meld je nu aan en ontdek de verrukkelijke wereld van klassiek koken.

Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Wat leer je?

  • Gevorderde technieken
  • Patisserie-onderdelen
  • Klassieke patés
  • Gerechten uit de Italiaanse en Arabische keuken, zowel met vlees als vegetarisch
  • Klassiekers uit de Franse keuken zoals mousses, soufflés en visterrines

Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Leer koken als een professional.
  • Met deze cursus zet je de volgende stap in je carrière.
  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Je krijgt een waardevol certificaat.
  • Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
Twee koks bakken gerechten in restaurantkeuken
Kok werkt enthousiast aan de afwerking van een bord
Kok bereidt vlees op snijplank in professionele keuken
Kok legt laatste hand aan chique voorgerecht

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardig­heden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Truffels
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 dagen
Opleiding - Volwassenen
Leermeester-training
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    3 dagen
Opleiding - Volwassenen
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    3 jaar

Aanmelden

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    Geen startmomenten
  • Duur
    6 weken