Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Leermeester-training

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    3 dagen

Ben jij een ondernemer, leidinggevende, manager of medewerker in de horeca en wil je leerlingen opleiden in de praktijk? Dan is de Leermeester-training precies wat je nodig hebt.

In deze 3-daagse training leer je wat de beste manier is om kennis over te dragen. Je leert hoe je instructies geeft en hoe je leerlingen goed begeleidt. Zo kun je leerlingen ondersteunen en opleiden tot vakbekwame medewerkers. Na de training ontvang je het diploma SVH Leermeester van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca.

Wil je meer weten over deze training? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.

Wat leer je?

Tijdens deze training leer je alles over het opleidingen van leerlingen in de praktijk. Denk aan:

  • De competenties die een leermeester moet bezitten
  • De beschouwing van de belevingswereld van de leerling
  • Diverse aspecten van communicatie
  • Coachen en begeleiden
  • Beoordelen

Waarom deze training volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Je krijgt een erkend diploma SVH Leermeester.
  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
  • In korte tijd leer je alles wat je moet weten over het overdragen van kennis.
  • Met deze training specialiseer je je in het coachen en begeleiden van leerlingen.

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    5
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    1-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Viennoiserie Cursus
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • Populair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    3 dagdelen
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Zuurdesem Cursus
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    4 avonden

Aanmelden

omschrijving
Locatie
-
-
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    aug. 2025 (33)
  • Duur
    3 dagen