Naar de inhoudNaar de navigatie
Manager verwelkomt gasten in het restaurant
Opleiding - Jongeren

Guest Experience Manager

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    2-3 jaar

Als guest experience manager ben jij het gezicht van het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Je bent dus zeer gastvrij en klantgericht.

Je voelt de wensen van bezoekers goed aan. Als de situatie daarom vraagt, pas je je snel aan. Daarmee speel je een belangrijke rol in hoe klanten en gasten jouw bedrijf ervaren.

Als guest experience manager heb je dus veel interactie met de gast. Je bent daarom een meester in het ‘lezen’ van mensen en het ontdekken van hun behoeften. Daarmee ben je een belangrijke factor in het behouden van klanten voor het bedrijf.

Enthousiast geworden? Klik op ‘Lees meer’.

Deel deze pagina

Open Dagen

open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Donderdag 16 oktober
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Dinsdag 25 november
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur

Wat leer je?

  • Anticiperen en inspelen op wensen en behoeften van gasten
  • Klachten of problemen van gasten oplossen
  • Coördineren van de communicatie tussen gasten en medewerkers
  • Promoten van producten, diensten en speciale aanbiedingen
  • Begeleiden van andere medewerkers die contacten met gasten hebben
  • Tevredenheid van gasten meten en voorstellen doen voor verbetering

Waar kun je gaan werken?

  • Hospitality-branche
  • Zorg
  • Overheid
  • Detailhandel
  • Evenementenbranche
  • Toeristische branche
  • Zakelijke dienstverlening

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Leer alles over gastvrijheid en klantgerichtheid.
  • Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
  • Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
  • Begeleiding nodig tijdens je opleiding? We helpen je!
  • Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Jongeren
Facilitair Leidinggevende
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Gespecialiseerd Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    4 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & Restaurant
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    3 jaar

Aanmelden

omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BOL
  • Startmomenten
    aug. 2025
    jan. 2026
  • Duur
    3 jaar
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BBL
  • Startmomenten
    aug. 2025
    jan. 2026
  • Duur
    2-3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende bediening, 25170