
Opleiding - Jongeren
Facility Management - On the Job
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Wil jij leiding geven in de facilitaire dienstverlening? En ben jij iemand die liever leert in de praktijk en op de werkvloer dan op school? Dan is de opleiding Facility Management - On the Job echt wat voor jou!
Jij geeft straks leiding aan medewerkers die een ondersteunende functie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die werken bij de catering, receptie of het onderhoud van gebouwen.
Om goed leiding te kunnen geven, moet je het werk van je team ook zelf kunnen doen. Gastvrijheid en servicegerichtheid staan daarbij centraal. Na deze brede opleiding kun je aan de slag bij heel veel verschillende bedrijven in de horeca en de evenementenbranche.
Meer weten over deze opleiding? Klik hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDonderdag 16 oktober
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDinsdag 25 november
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
26 maart 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp
- datumDonderdag 26 maart
- tijdtussen 16.00 en 19.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumZaterdag 31 januari
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Hospitality
- Gebouwbeheer
- Beroepshouding en leidinggeven
- Logistieke processen
- Financiële bedrijfsvoering
- Algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen
Waar kun je gaan werken?
- Facilitaire organisaties
- Hospitalitybranche
- Ziekenhuizen
- Banken
- Gemeenten
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Leer alles over leiddinggeven in de hospitalitybranche.
- Begeleiding van echte vakmensen en professionals.
- Unieke samenwerking tussen het ROC van Amsterdam en House of Hospitality.
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan het werk.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Jongeren
Culinary Professional Mhbo
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur4 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Leidinggevende
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL/BOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Guest Experience Manager
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL/BOL
- duur2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & Restaurant
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Leidinggevende Bakkerij
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Vegan Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 60 – 64, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBOL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Facilitair leidinggevende, 25608