
Opleiding - Jongeren
Culinary Professional Mhbo
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur4 jaar
Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen op het gebied van koken? Dan is deze mhbo-opleiding Culinary Professional wel iets voor jou!
In deze opleiding staat het vakmanschap centraal. Daarnaast is de opleiding een mooie brug tussen mbo en hbo. Tijdens dit mhbo-traject volg je naast mbo-onderwijs ook verdiepende modules op hbo-niveau.
Ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn belangrijke aandachtsgebieden in de opleiding. De opleiding is gericht op vakmanschap en het koksambacht. Daarnaast is er veel aandacht voor voedseltechnologie, innovatie en ondernemerschap.
Wil je meer proeven van deze opleiding? Klik op ‘Lees meer’.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDonderdag 16 oktober
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDinsdag 25 november
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumZaterdag 31 januari
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Beheren van de keukenvoorraad
- Hygiëne en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- Organiseren van de werkzaamheden in de keuken
- Bewaken van het productieproces
- Leidinggeven
Waar kun je gaan werken?
- Keuken van een hotel / restaurant
- Restaurantbedrijf
- Vergader- of congrescentrum
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
- Je krijgt les van ervaren en betrokken docenten.
- Tijdens je opleiding doe je al veel werkervaring op.
- Je haalt naast je mbo-diploma ook je Associate degree-diploma.
- Met je waardevolle diploma’s kun je straks veel kanten op.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur2 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & Restaurant
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Opleiding - Jongeren
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBOL
- Startmomentenaug. 2025
- Duur4 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181