
Opleiding - Volwassenen
Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Heb jij een passie voor koken en horeca? En vind je het leuk om je fantasie te gebruiken in de keuken? Begin dan nu aan de deeltijdopleiding Kok!
In deze opleiding leer je alles over de bereiding van gerechten. Van de ingrediënten tot de kooktechnieken. Ook is er aandacht voor warenkennis, veiligheid en hygiëne. Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werkplek. Met het diploma kun je aan de slag bij onder meer restaurants, bedrijfskeukens en hotels.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Gerechten voorbereiden, ingrediënten klaarzetten en snijden.
- Gerechten klaarmaken onder leiding van een kok.
- De keukenvoorraad inventariseren.
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- De opleiding is goed te volgen naast je werk.
- Studeer voordeliger met subsidies of financiële regelingen.
- Alles wat je leert kun je meteen toepassen in je werk.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Gastheer / -vrouw
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Medewerker Facilitaire Dienstverlening (EC-O)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Uitvoerend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau2
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur2 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Kok, 25180