
Opleiding - Volwassenen
Cursus Brood (Basisvaardigheden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 weken
Ben jij ook zo gek op brood en heb je er altijd al iets mee willen doen? Dan is de cursus Brood (Basisvaardigheden) iets voor jou.
Deze basiscursus voor volwassenen is voor liefhebbers die meegenomen willen worden in de technieken, ingrediënten en werkwijze van de broodbakker. Hiermee verdiep je je kennis en skills voor het bakken van brood.
Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Wat leer je?
- Bereidingswijzen van grondstof tot eindproduct
- Basistechnieken van de professionele broodbakker
- Doorlopen van de verschillende stappen in een bereidingsproces, met de kritieke punten
- Hygiënisch bereiden van producten door netjes en schoon te werken
Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?
- In korte tijd leer je alles wat je moet weten over het broodbakkersvak
- Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken
- Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws
- De cursus is goed te volgen naast je werk


_MediaSliderItemThird.webp?language=nl)
_MediaSliderItemThird.webp?language=nl)
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (100% Vegan Basisvaardigheden Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur10 weken
Opleiding - Volwassenen
Cursus Truffels
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur5 dagen
Opleiding - Volwassenen
Gastheer / -vrouw
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Koken & Gastvrijheid in de Zorg
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duurvarieert
Aanmelden
Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau-
- Leerweg-
- StartmomentenGeen startmomenten
- Duur5 weken