
Opleiding - Jongeren
Sterklas
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur2 jaar
Ben jij een zelfstandig werkend kok niveau 3 of een leidinggevende niveau 4? En wil je doorgroeien naar de top? Meld je dan nu aan voor de Sterklas! Dit is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland.
Je leert hier koken op het allerhoogste niveau. Bovendien krijg je les in het maken van patisserie, brood, bereiden van ijs en koude en warme keuken. Zo kun je aan de slag bij de beste restaurants in Nederland en in het buitenland.
Alleen de beste studenten worden toegelaten tot deze opleiding. Meesterkoks en de Stichting Ambachtelijke Meesterkoks helpen je om jouw talent nog verder te ontwikkelen.
Ben je enthousiast geworden? Klik op ‘Lees meer’.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDonderdag 16 oktober
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDinsdag 25 november
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
26 maart 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp
- datumDonderdag 26 maart
- tijdtussen 16.00 en 19.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumZaterdag 31 januari
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Gerechten en patisserie bereiden op topniveau
- Beheren van de keukenvoorraad
- Dienstverlening van de keuken verbeteren en vernieuwen
- Inspringen op trends en innovaties
- Leidinggeven
Waar kun je gaan werken?
- De beste horecazaken in Nederland en het buitenland
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Je leert koken op het allerhoogste niveau.
- Je kunt straks werken in de beste horecazaken in binnen- en buitenland.
- Je leert het beroep van vakmensen en professionals.
- Alles wat je leert kun je meteen in het echt uitvoeren.
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Jongeren
Boulanger
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Opleiding - Jongeren
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur2 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Manager Events
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur2 jaar
Opleiding - Jongeren
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Vegan Patissier
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau4
- LeerwegBBL
- StartmomentenAanmelden staat uit
- Duur2 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Gespecialiseerd kok, 25179