
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau3
- typeDeeltijd
- duur2-3 jaar
Ben jij een culinair talent in de (restaurant)keuken? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Begin dan nu aan de deeltijdopleiding Zelfstandig Werkend Kok!
In deze opleiding leer je alles over het zelfstandig bedenken en klaarmaken van gerechten. Je leert ook hoe je leerling-koks kunt begeleiden. Omdat het een combinatie is van werken en leren, kun je de praktijkopdrachten meteen uitvoeren op je werkplek. Met het diploma kun je nog meer verschillende taken uitvoeren in restaurants en hotels.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
Er zijn hier momenteel geen geplande evenementen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Gerechten klaarmaken
- De keukenvoorraad beheren
- Leerling-koks aansturen
- Zorgen dat de keuken schoon blijft
- De werkzaamheden in de keuken organiseren
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
- De opleiding is goed te volgen naast je werk.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Je kunt deze opleiding versneld volgen en in 2 jaar al je diploma halen.
- Door de combinatie van leren en werken boek je snel resultaat.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Zelfstandig Werkend Bakker
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau3
- typeDeeltijd
- duur3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
- Niveau3
- LeerwegBBL
- Startmomentenaug. 2025
jan. 2026 - Duur2-3 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, 25171