Naar de inhoudNaar de navigatie
Student leert kooktechnieken van een vakdocent tijdens praktijkles
Opleiding - Jongeren

Leidinggevende Keuken

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3-4 jaar

Vind je het leuk om naast je uitvoerende werkzaamheden leiding te geven in een keuken? En vind je het een uitdaging om zelf personeel aan te sturen en te motiveren? Dan is de opleiding Leidinggevende Keuken iets voor jou!

Als leidinggevende keuken vorm je de schakel tussen de keuken en het management. Je zorgt voor de inkoop van producten en goederen. Je werkt daarbij nauw samen met andere collega’s.

In de opleiding leer je hoe je voorraad bestelt en beheert, en de dienstverlening in de keuken vernieuwt en verbetert. En hoe je leiding geeft en beheerstaken uitvoert.

Meer weten over deze opleiding? Klik op ‘Lees meer’.

Deel deze pagina

Open Dagen

open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Donderdag 16 oktober
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Dinsdag 25 november
  • tijd
    tussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur

Wat leer je?

  • Bewaken van het productieproces, inkoopbeleid, menu en voorraadbeheer
  • Regels en voorschriften
  • Financieel management
  • Leidinggeven
  • Marketing en communicatie
  • Rekenen

Waar kun je gaan werken?

  • Keuken in een hotel of restaurant
  • Vergadercentra, congrescentra
  • Instellingen

Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
  • Alles wat je leert kun je meteen op stage of werk laten zien.
  • Je krijgt les van ervaren en betrokken docenten.
  • Begeleiding nodig tijdens je opleiding? We helpen je!
  • Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten over deze opleiding.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Jongeren
Boulanger
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    1 jaar
Opleiding - Jongeren
Culinary Professional Mhbo
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    4 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Manager Events
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Gespecialiseerd Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL/BOL
  • duur
    4 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BBL
  • duur
    3 jaar

Aanmelden

omschrijving
Locatie
MBO College Hilversum
Arena 301, Hilversum
  • Niveau
    4
  • Leerweg
    BOL
  • Startmomenten
    aug. 2025
  • Duur
    3-4 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181