
Opleiding - Jongeren
Leidinggevende Keuken
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3-4 jaar
Vind je het leuk om naast je uitvoerende werkzaamheden leiding te geven in een keuken? En vind je het een uitdaging om zelf personeel aan te sturen en te motiveren? Dan is de opleiding Leidinggevende Keuken iets voor jou!
Als leidinggevende keuken vorm je de schakel tussen de keuken en het management. Je zorgt voor de inkoop van producten en goederen. Je werkt daarbij nauw samen met andere collega’s.
In de opleiding leer je hoe je voorraad bestelt en beheert, en de dienstverlening in de keuken vernieuwt en verbetert. En hoe je leiding geeft en beheerstaken uitvoert.
Meer weten over deze opleiding? Klik op ‘Lees meer’.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
16 oktober 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDonderdag 16 oktober
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
25 november 2025
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumDinsdag 25 november
- tijdtussen 16.00 - 20.00 uur
open dag
31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
- datumZaterdag 31 januari
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Bewaken van het productieproces, inkoopbeleid, menu en voorraadbeheer
- Regels en voorschriften
- Financieel management
- Leidinggeven
- Marketing en communicatie
- Rekenen
Waar kun je gaan werken?
- Keuken in een hotel of restaurant
- Vergadercentra, congrescentra
- Instellingen
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam?
- Je leert veel in de praktijk en kunt zo snel aan de slag.
- Alles wat je leert kun je meteen op stage of werk laten zien.
- Je krijgt les van ervaren en betrokken docenten.
- Begeleiding nodig tijdens je opleiding? We helpen je!
- Met je waardevolle mbo-diploma kun je straks veel kanten op.
Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Jongeren
Boulanger
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur1 jaar
Opleiding - Jongeren
Culinary Professional Mhbo
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur4 jaar
Opleiding - Jongeren
Facilitair Manager Events
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur2-3 jaar
Opleiding - Jongeren
Gespecialiseerd Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL/BOL
- duur4 jaar
Opleiding - Jongeren
Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBOL
- duur3 jaar
Opleiding - Jongeren
Plant-based Chef
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- leerwegBBL
- duur3 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Hilversum
Arena 301, Hilversum
- Niveau4
- LeerwegBOL
- Startmomentenaug. 2025
- Duur3-4 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Leidinggevende keuken, 25181